Vad har hänt hos oss

Verksamhetsåret har varit ett bra år för oss på Geotechnica där vi har haft många spännande och intressanta uppdrag, stora som små. Vi är väldigt stolta över det goda samarbetet vi har haft med våra branschkollegor och kunder.
Här kan ni ta del av det som hänt hos oss under 2020:

  • Geotechnica Sverige AB certifierades enligt ISO 9001 kvalité och ISO 14001 miljö.
  • På uppdrag av Ikano Bostadsutveckling AB har vi genomfört miljötekniska markundersökningar inför byggnation av bostadsrätten ”Sjunga” inom Gjutaren 25 i centrala Kungälv. Miljökontroll för Hansson & Söner Entreprenad AB vid uppförande av detta bostadshus.
  • Pilekrogen uppställningsspår där vi som underkonsult till Atktins utför geotekniska undersökningar och utredning för framtagande av järnvägsplan, systemhandling och förfrågningsunderlag på uppdrag av Trafikverket. Projektet är en viktig del i regionens infrastruktur och avgörande för logistiken av järnvägstrafik när Västlänken öppnar. Läs mer här 
  • Stridsbergsbron i Trollhättan där vi dimensionerar temporära stödkonstruktionen på uppdrag av Aarsleff Ground Engineering. Stridsbergsbron skapar en ny förbindelse över Göta älv så att den nya stadsdelen Vårvik förbinds med staden centrum. Stridsbergsbron byggs av Peab med Trollhättan stad som byggherre, läs mer här 
  • Vår verksamhet med geotekniska undersökningar och utredningar inför bygglov för mindre byggnader (villor, parhus, radhus) och industrifastigheter har fortsatt med många och intressanta projekt under året.

Din integritet är viktig för oss Vi använder cookies för att göra din upplevelse av webbplatsen så bra som möjligt. Genom att klicka ” Jag förstår” accepterar du alla cookies.