Vi söker en geotekniker!

Vill du fortsätta utvecklas inom geoteknik och samtidigt vara med att utveckla ett mindre teknikkonsultföretag? Då ska du fortsätta läsa.

Beskrivning av tjänsten
Geotechnica Sverige AB söker nu en geotekniker med något eller några års erfarenhet. Tjänsten avser en heltidstjänst. Med placering i centrala Göteborg arbetar du som handläggande geotekniker med inriktning mot geokonstruktioner.

I rollen som geotekniker på Geotechnica blir du en del av vårt gäng som jobbar intensivt tillsammans med våra kunder för ett bättre samhälle. Du kommer erbjudas ett introduktionspaket och få alla verktyg som krävs för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Hos Geotechnica är beslutsvägarna korta och vi värdesätter medarbetarnas åsikter och önskemål. Du sätter själv gränserna för din egen utveckling och vi värdesätter egna initiativ, kundkontakter och framåtanda.

Du kommer att ingå i en mindre grupp där allas kompensens värdesätts högt. Vi delar kontor med teknikkonsulten Inhouse Tech, vilket ger möjligheter till tätt samarbete. Där får du tillgång till bro- och anläggningskonstruktörer, industrikonstruktörer och projektledare som både bidrar till uppdrag och till stimulerande utbyte av teknisk kompetens.

Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Du arbetar i en liten organisation med direkt närhet till kunden. Dina kollegor har långvarig kompetens och erfarenhet gällande geoteknik, geokonstruktioner, miljögeoteknik och fältundersökningar. Dina arbetsuppgifter är både geokonstruktioner, projekteringsuppdrag, utredningar och geotekniska dimensionering i utförandeskedet. Projekten kan du ofta styra själv och du jobbar under eget ansvar med stöd från erfarna medarbetare.

I din yrkesroll kommer du driva egna projekt, ingå som tekniskt stöd samt få möjlighet till direktkontakt med kunder och fältverksamhet. Dina egna projekt driver du från start till mål, dvs. från anbud till slutleverans.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Geotekniska konstruktioner, såsom spont- och påldimensionering, kalkcementpelare och andra jordförstärkningsmetoder samt stabilitetsanalyser
  • Expertstöd till bro- och anläggningskonstruktörerna avseende grundläggningsalternativ
  • Planera, organisera och redovisa geotekniska undersökningar på land och i vatten
  • Utföra geoteknisk utredning och projektering i alla projektets skeden
  • Utforma anbud och kalkyler för egna projekt alternativt i projekt tillsammans med entreprenörer eller andra konsulter
  • Kontroller i byggskede samt schaktbottenbesiktningar
  • Expertstöd till entreprenörer och byggherrar i utförandeskedet

Vi söker dig som
Har civil- eller ingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad, väg och vatten, med inriktning jord och berg eller liknande. Du har arbetslivserfarenhet från en liknande roll och känner dig redo för att ta nästa steg i karriären inom geoteknik. B-körkort är önskvärt men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi ser därför att du som person är trygg i din yrkesroll och du trivs med att arbeta självständigt likväl i samarbete med kollegor och kunder. Du är flexibel, du uppskattar en variationsrik vardag och är noggrann i ditt förhållningssätt. Vidare tror vi att du som person är prestigelös, positiv och driven som ser fram emot nästa utmaning hos Geotechnica.

Låter det som du? Tveka då inte att skicka in din ansökan. Vi tillsätter gärna tjänsten omgående och gör därför urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan. Vid kompletterande frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Dahlström, marcus.dahlstrom@geotechnica.se.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSÖKAN: Vi värderar ansökningar löpande. Personligt brev och CV bifogas i ansökan här nedan eller till ansokan@geotechnica.se
KONTAKT: Marcus Dahlström, VD Geotechnica Geoteknik

Lite om Geotechnica AB
Geotechnica har erbjudit geotekniska- och miljötekniska konsulttjänster samt fältundersökningar i snart 15 år. Vi är ett gäng ingenjörer som gör vårt yttersta för att skapa en framtid som fungerar för alla och vi arbetar långsiktigt för att försäkra oss om projektens framgång. Vi är ett fristående konsultbolag men har starka band med vår tidigare delägare Inhouse Tech Göteborg som vi delar kontor med på Magasinsgatan i centrala Göteborg.

Vi åtar oss uppdrag inom Norden med vår bas i Göteborg.

Sök tjänsten här nedan

Din integritet är viktig för oss Vi använder cookies för att göra din upplevelse av webbplatsen så bra som möjligt. Genom att klicka ” Jag förstår” accepterar du alla cookies.